EL LIMON ENDRER NAVN TIL NOR PROPERTY CONSULTING MALLORCA

14 de Diciembre de 2023 Erik Teigen

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

El Limon endrer navn, til NORD Property Consulting Mallorca

Fra og med januar 2024, skifter El Limon navn til Nord property Conslulting. El Limon er et internasjonalt anerkjent eiendomsselskap, lokalisert i Alcudia, nord på øya Mallorca. I mer enn 20 år har vi hjulpet til å med finne den perfekte leiligheten til akkurat deg.

 Det hele startet allerede på slutten av 90-tallet. 5 studenter med ulik nasjonalitet, fikk i oppgave å opprette et selskap, som i fremtiden skulle være basert på Mallorca. Vi lette etter passende navn. Mallorca er synonymt med familie, moro, venner, nytelse, sol, strand… - men også lukten av sitron.
Derav navnet El Limon.

El Limon ble etablert i året 2000. Med tiden har kundenes ønsker å behov inspirert oss til å med favne bredere, med tjenester over hele landet. Det være seg alt du måtte ha behov for på veien, enten du ønsker å kjøpe, selge, eie eller investere i eiendom i Spania.

Vi fortsetter å ekspandere, og samtidig endrer vi derfor navn til NORD Property Consulting. Et konsulentfirma, med samarbeidspartnere for kjøp, salg og forvaltning av eiendom over hele Spania. Her treffer du profesjonelle aktører og eksperter innenfor sine fagfelt. Med oss på laget nyter du godt av mer enn 25 års erfaring i det spanske eiendomsmarkedet.

 I NORD Property Consulting, ønsker vi å levere trygge eiendomstjenester og gode, seriøse forretningsmuligheter til våre kunder.

 Velkommen til NORD Property Consulting.